Kerkweg 219d, 2985 AS Ridderkerk
06-42766565, stichtingkicks@gmail.com

Feestje

Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Deze voormalige dansschool is voorzien van een prachtige houten dansvloer. Dus wil je gezellig aan een tafeltje zitten met familie en vrienden of wil je een dansje wagen, het kan allebei!

Aan de bar kun je warme, koude en licht alcoholische drankjes bestellen. Er kunnen schalen met hapjes de zaal rond gaan en indien gewenst komt er zelfs iemand een de tafeltjes om de drankjes uit te serveren!

Heeft u vragen over de beschikbaarheid of kosten, mailt u ons dan op www.stichtingkicks.nl

Een kinderfeestje?
Of ze nu hun beste vriendjes uitnodigen voor het feestje of het is tijd voor de ‘sweet sixteen’, de jarige staat in het middelpunt!
Kinderfeestjes vier je bij ons op de Oud-Hollandse manier. Gezellig spelletjes, een frietfestijn of pannenkoeken party, knutselen, of gewoon lekker een tikspel. Met of zonder springkussen. Het kan allemaal! De Sweet Sixteen is even anders. De dame of heer in kwestie bepaald en wij kijken naar wat mogelijk is.

Het kinderfeestje
Per kind, minimaal 6 kinderen. €  12,50
dit is inclusief: siroop, spekkies, frietfestijn of pannenkoekenpret en spelletjes
Per volwassenen 1e Gratis, volgende: €  7,50